Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

BASKİ, Akçay ve Zeytinli'yi kış mevsimine hazırlıyor

BASKİ, Akçay ve Zeytinli

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, yaklaşan kış öncesinde Zeytinli ve Akçay Mahallelerinde gerekli tedbirlerin alınmaya başladığını...

BASKİ Körfez Şubesi Müdürü Ali Enisi Isparta, yaklaşan kış öncesinde Zeytinli ve Akçay Mahallelerinde gerekli tedbirlerin alınmaya başladığını ve başta Pina Deresi olmak üzere kaçakları tespit edip, müdahale etmeye başladıklarını açıkladı.
Şube Müdürü Ali Enisi Isparta “BASKİ Körfez Şubesi olarak geçtiğimiz günlerde Pina Deresi üzerinde bulunan ana borudaki arızayı giderdik. Çatlak sebebi ile özellikle yaz aylarında vatandaşlar kokudan mağdur oldukları gibi, çatlaktan denize sızma da yaşanmaktaydı. Biz derelerle ilgili genel çalışma yapmak üzere yaz sezonunun ve bayramın bitmesini bekledik. Ana yol altında açıkta bulunan boru hattını da düzene koyarak, gerekli müdahaleyi yaptık. Akçay Mahallemizin en büyük sıkıntılarından olan Pina Deresindeki kaçakları tespit edip, sorunları çözüyoruz. Kombineyle hatları temizleyerek kış öncesi hazırlıklarımıza son hız devam ediyoruz” dedi.
Ali Enisi Isparta, ayrıca verdiği bilgide Zeytinli Mahallesi’nde uzun süredir devam eden kanalizasyon sıkıntısına da el attıklarını belirtti.
Isparta, Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ Genel Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirterek “Gerek Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur, gerek BASKİ Genel Müdürümüz Mustafa Bayram ile her gün düzenli olarak görüşmelerimiz ve bilgilendirmemiz sürmektedir. Kendileri Edremit Körfezi genelinde yaptığımız çalışmaları yakından takip etmektedirler” diyerek sözlerini noktaladı.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı